Dansk

Dansk Danish Cover

Ukrudt i Bedstes have

En lille hjertevarm historie skrevet til børn om kærlighed, Alzheimer og andre demensformer.

En ung pige og hendes Bedste har et helt særligt bånd, der blomstrer i Bedstes magiske have.

En dag finder pigen ukrudt i Bedstes have. Hun finder ud af, at hendes elskede Bedste har Alzheimer; en sygdom, der påvirker hjernen med sammenfiltringer, der kommer i vejen for Bedstes tanker. Det er lidt ligesom når ukrudtet kommer i vejen for blomsterne i Bedstes have. Som tiden går, vokser ukrudtet sig større, alt imens hendes Bedste også forfalder, men pigen accepterer de svære udfordringer, der følger med kærlighed og lærer at passe på den magiske have.

Kathryn Harrison trækker på sin egen erfaring med at passe sin demenssyge mor under udarbejdelsen af denne gribende historie med rige illustrationer, der åbenhjertigt udforsker demenssygdommen og samtidig demonstrerer kærlighedens kraft. Det er en rejse, der vil styrke din forståelse og røre dit hjerte. Efter historien er der inkluderet et spørgsmål og svar afsnit til børn om Alzheimer og andre demenssygdomme.

Købe bog nu

Redaktionel anmeldelse

“En hjertevarm bog om kærlighed mellem en bedstemor og hendes barnebarn, man hører om et fælles projekt i en smuk have der blomstrer med et skær af magi, der er feer, man oplever årstidernes skiften og resultat af den snigende Alzheimer på den blomstrende have, som slutteligt barnebarnet overtager og kører kredsløbet videre. Bogen er velskrevet og i højeste grad anbefalelsesværdig for børn med demensramte i familien. ”

Overlæge dr.med., MPA, Speciallæge i Neurologi Jens Ole Jarden, Demensudredning Danmark

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentarer, ideer? Vi vil meget gerne høre fra dig. Send os en e-mail på : [email protected].